El Festival Internacional de Cinema de Begur dona a conèixer la selecció oficial de curtmetratges de la seva desena edició, que es celebrará del 11 al 20 d’octubre.

El curts que optaràn al palmarès del festival són: Humormàtic de Pau Escribano, El juego de su vida de Alejandro Miñarro, Match de Sara Balbuena  Prova d’Amore de Denis Nazzari, Shakespeare for all Ages de Hannes Rail, Small Timer de Simon Hubert, Sandalen Mit Socken de Veronica Isola i Pol Digger, Amory de Alexander Palulsky Rik and Little Bastards!! Spend more time with the people who make you laugh de  Patrick Cox, Tarzan de Giuseppe Ratta , La Cena de Jesús Martinez ‘Nota’  , La Culpable de Maria Guerra Esto no es Noruega de Alicia Alvares i Paco Cavero  Fideuá de Fran GasMosquito de David R. Losada,  Dec ser jo de Núria Mayol Distancia de  Sergio Martinez Rubio, La Piscina Vacia de Pablo Conde. 

Fora de concurs, es presentarán: Tramuntana de Reginald W. Lathan i Nagore Pardo, Una vida i una altra de Sergi Garcia, i la producció de Jeroen Oskam El fotògraf de Begur dirgida per Teresa Crespo. Un total de 18 curtmetratges produits a Polonia, França, Itàlia, Alemanya i Espanya que es sumaran als 19 llargmetratges que es podran veure a les diferents seccions del festival i que donarem a conèixer a partir del 16 de setembre.

TICKETS & PROGRAM